WIE BEN IK?

In 2016 ben ik hobbymatig begonnen met het dronevliegen en maken van dronevideo´s. De afgelopen jaren heb ik op diverse plaatsen in binnen- en buitenland dronebeelden kunnen maken. De ´wereld van boven´ ziet er toch net even anders uit en geeft een bijzondere kijk op de omgeving. Geleidelijk aan is het dronevliegen en het maken van dronevideo´s steeds meer een passie geworden.

Het idee voor Dronevideomaker.NL is vanuit deze passie ontstaan. Met professionele drones zorg ik voor unieke en indrukwekkende beelden die een blijvende indruk achterlaten.

Ik heb mij gespecialiseerd in het maken van dronevideo´s van natuur en landschap. Hier maak ik dronebeelden van de omgeving en bijzondere objecten zoals bijvoorbeeld molens en gebouwen. Ook op speciale plekken in dorp en stad maak ik opnames waar dit mogelijk is.

Om video en achtergrondmuziek mooi samen te laten vloeien monteer ik de videoclips bij voorkeur op de ´beat´ van de muziek. Dit levert een afwisselende video op met een bijzondere sfeer. Op mijn youtube kanaal Dronevideomaker NL en mijn youtube (hobby)kanaal Gekol Drone Videos kunt u hiervan voorbeelden vinden.

Graag zet ik mijn passie voor het dronevliegen en maken van dronebeelden voor u als particulier of voor uw organisatie/bedrijf in. Ik bied hiervoor een aantal standaard video-opties aan en denk graag met u mee om bij uitvoering van uw opdracht tot het door u gewenste resultaat te komen!

Uiteraard is het ook mogelijk maatwerk te leveren. Wilt u meer informatie over het maken van een dronevideo en wat ik voor u kan betekenen, neem dan contact met mij op.  

GEERT VAN DER WIJK

 

GEERT VAN DER WIJK